Aranyhordó Vendégkönyv

Ossza meg pozitív véleményét másokkal!

Nálunk járt és szeretné másokkal megosztani a pozitív tapasztalatait, esetleg az éttermünk egy-egy finom ételét ajánlaná a barátainak és ismerőseinek? Kérjük, hogy ossza meg élményeit a Látogatóinkkal a vendégkönyv oldalra írt bejegyzésével.

Hogyan tehetek panaszt?

Nem azt a kiszolgálást kapta amire számított? Küldje el közvetlen üzenetét az étterem Tulajdonosának → a kapcsolatfelvételi oldalt használva!

Hozzászólások

Remélem, hogy még sokáig fog lenni a Torkos Vasárnap! Nagyon finom, megfizethető és bőséges volt az étel! Ajánlom mindenkinek a dunaújvárosi éttermet aki szereti a finomat!

A Torkos Vasárnap nem lett véletlenül meghosszabbítva az Aranyhordóban? Jó lenne...

Ajánlom figyelmébe mindenkinek a Torkos Vasárnapot az Aranyhordó Étteremben! Finom ételek a legjobb áron a városban!

Főiskolai éveim alatt többször megfordultam a dunaújvárosi Aranyhordó étteremben, ahol kiváló minőségű, bőséges és nem utolsó sorban friss ételek fogadtak. A kiszolgálás mindig gyors és kedves volt. A vörösboros marhapörköt egyenesen tökéletes! Aki megéhezett bevásárlás közben annak érdemes itt ebédelnie mivel közel van az Intersparhoz.

Minden elismerésem az étteremben dolgozóknak. Többünk véleményét közlöm, amikor elmondom, hogy itt MINDENKÉPPEN érdemes enni! Nem akarok oldalakat teleírni, ezért csak azt mondom: Ki kell próbálni! Fantasztikus az étel és a kiszolgálás. Rosszkedvűen még nem jöttem el onnan. Plusz: Itt ettem életem legjobb kacsáját! :)

A barátommal egy elegáns étteremben szerettünk volna ebédelni. Az Aranyhordó éttermet ajánlották Dunaújvárosban. Az étterem nagyon tetszett mindkettőnknek. Az ételek nagyon izletesek voltak, a tálalásról nem is beszélve. A császár morzsát pedig mindenképpen megéri megkóstolni.

Az étterem elegáns, az ételek finomak és választékos az étlap. Kiemelt kedvencem a somlói galuska,amely az étteremben isteni! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Születésnapomat a családommal együtt ünnepeltük az étteremben. Nagy örömet okozott az ajándék torta amit kihoztak. A felszolgálók kedvessége miatt is ajánlom másoknak jó szívvel a dunaújvárosi Aranyhordó Éttermet! ;-)

Nagyon tetszik a pontos és gyors kiszolgállás. Az ételek mennyisége és minősége megfelelő.

A karácsonyra rendelt harcsa halászlét a megígért időben házhoz szállította a futár. Gusztusosan üvegbe, szépen csomagolva, számlával és kedvezményes kuponnal kaptuk meg. A halászlé nagyon finom volt. A sűrűsége, az íze, a színe tökéletes és valóban szálka mentes halászlé. Döntöttünk, hamarosan felkeressük az éttermet, más ételeket is szeretnénk megkóstolni. Köszönjük!

Barátom szülinapját ünnepeltük a ételek kitünöek voltak csak köszönni tudjuk János Gizus Jutka a barátnőm 2016 04 03.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Biztonsági ellenőrzésként azt kérjük Öntől, hogy az azonosításhoz a lenti képen látható matemaitkai feladat eredményét írja be.
2 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Jelenlegi hely