Esküvői Rendezvények Szervezése Dunaújvárosban

Esküvői rendezvények és lakodalom

Álomesküvőt szeretne Dunaújvárosban? Ön megálmodja, mi megvalósítjuk a "NAGY NAP" valóban felejthetetlen legyen!

Az Aranyhordó Étterem vállalja esküvői rendezvények komplett szervezését illetve lehetőséget biztosít arra, hogy bérbe vegyék a termeinket a lakodalom idejére.

Tradicionális éttermünk előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló esküvői rendezvény illetve lakodalom helyszíneként is megállja a helyét.

Lakodalom az étteremben

Esküvő az Aranyhordó Étteremben

A nagyterem 60 személy, a különterem 16 személy, a borospince pedig 40 személy befogadására alkalmas nem is beszélve az egyedi kialakítású teraszt amely pedig 50 személyes.

Esküvői teremdekoráció és asztaldíszítés

Esküvői dekoráció

Számunkra is fontos, hogy a dunaújvárosi éttermünkben a lakodalomra meghívott családtagok valamint a vendégek is kellemesen és boldogan tudjanak a friss házasokkal együtt örülni és ünnepelni. Az emlékezetes alkalomra megfelelően és elegánsan feldíszített terem az egész este hangulatát meghatározhatja.

A teremdekorációt és az asztaldíszítést a helyszínen velünk együtt célszerű megtervezni. Lehetőség van a kiválasztott termek és azok díszítésének lehetőségeit, valamint a választható asztaldíszek színeit és a felhasznált esküvői dekorációs anyagokat és kigészítőket is megtekinteni.

Kérjen árajánlatot vagy foglalja le a termeket!

Kérjen az árajánlatot és egyeztesse le az esküvői rendezvény időponját valamint a lakodalomra meghívott vendégek számát, amelyet az Aranyhordó Étteremben szeretne megtartani.

Esküvői dekorációinkat megálmodja és igényeikre szabja Szaniszló Tímea 06 30 685 0110

Asztalfoglalás az étteremben 

Jelenlegi hely